Escape, Till startsida

Boka direkt • Klicka här

Spray Tanning

Hur går behandlingen till?

En utbildad Spray Tanning-specialist använder sig utav en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar ut ett fint lager vätska. Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 3-4 minuter för att applicera. Vanligtvis appliceras två lager för bästa resultat, men kunden kan också själv bestämma hur brun hon/han vill bli. Sedan ska huden torka ca 1-2 min.

Vad har man på sig?
Det får du som kund bestämma, om du vill vara helt utan kläder eller ha på dig underkläder, bikini. En duschmössa erbjuds på salongen om du vill skydda frisyren.

Vad är fördelarna?
Solens stålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Du kan bli brun på utvalda delar av kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

Hur färgar det huden?
Spray Tan Spraylösningen härstammar från sockerrör, och den aktiva ingrediensen är ett färglöst socker som heter Dihydroxyaceton, DHA. DHA reagerar med ett protein – keratin, i det yttersta lagret i huden – hornlagret, och skapar där ett brunt pigment. Den innehåller ingen alkohol eller parfym, bara 100 % rena, naturliga ingredienser!

Observera: På vissa personer kan det uppstå vita missfärgningar efter behandling om du har torrhetseksem eller har mycket torra partier på huden. Kan även bli mörkare fläckar på vissa om dom är väldigt torra, tex knogar. De som ej tål DHA bör ej prova spray tanning.

Att tänka på innan din behandling

Du kan själv påverka resultatet av din behandling genom att följa råden som ges nedan!

Efter behandlingen

Din behandling tar ca 5-10 minuter.
Extra färg blir det alltid för bästa resultat, det duschas bort 6-8 timmar efter behandlingen, viktigt att det inte är tidigare än så. När du har duschat ska du "klappa" huden torr. Detta görs vid varje dusch så sitter färgen längre vid normal duschning. Smörj alltid med hudlotion efter duschen för att undvika att huden blir torr och så att färgen inte krackelerar.


1 behandling håller normalt 5-7 dagar och ibland ända upp till 10 dagar om man följer skötselråden.

Priser

Vi samarbetar med liveit.se på vissa behandlingar!

Vi tar emot betalning genom actiway