Escape, Till startsida

Boka direkt • Klicka här

Spa- och kroppmeny

⇐Tillbaka till Övriga behandlingar

Njuta | 70 min // Tyvärr ej tillgängligt längre

Först får du njuta av avslappnande helkroppsmassage med esteriska oljor. Oljorna får verka medans du ligger i en varm skön filt och kopplar av samtidigt som du får en hudrengöring, peeling, och en skön ansiktsmassage samt en vitaminberikad kräm. Behandlingen avslutas med en balanserande kopp grönt te.

Nytta | 80 min // Tyvärr ej tillgängligt längre

Först läggs en varm, näringsrik och djuprengörande lera på hela kroppen. Under tiden som du ligger under en varm skön filt och kopplar av får du en hudrengöring, peeling samt en skön ansiktsmassage. Efter en dush blir kroppen insmord med en återfuktande kroppslotion och ansiktet får en återuppbyggande vitaminkur. Avslutas med en balanserande kopp grönt te.

Choklad Deluxe | 110 min // Tyvärr ej tillgängligt längre

En total chokladfrossa som inkluderar chokladskrubb, chokladinpackning i värmefilt samt en helkroppsmassage med varm chokladolja. Din hud blir mjuk, len och full laddad med fukt och näring. Behandlingen har en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

The great escape | 105 min // Tyvärr ej tillgängligt längre

En helkroppsrenovering som inleds med en bodyscrub som tar bort döda hudceller, sedan får du en helkroppsmassage med välrengörande esterisk olja. Oljan får verka medans du ligger i en varm skön filt och kopplar av och så får du en liten ansiktsbehandling. Behandlingen avslutas med en balanserande kopp grön te.

Escape - fotkur | 35 min 300:-

Kuren inleds med att dina fötter stoppas ner i ett varmt arombad, sedan stundar en fotskrubb och en mineralberikad lerinpackning. Kuren avslutas med en skön fot och vadmassage.

Escape - handkur | 35 min 300:-

Torra och trötta händer mår bra av en handkur som börjar med att blöta upp händerna i varma fuktiga handdukar därefter skrubb och en mineralberikande lerinpackning. Kuren avslutas med en skön handmassage med en fuktgivande handkräm.

Vi samarbetar med liveit.se på vissa behandlingar!

Vi tar emot betalning genom actiway