Escape, Till startsida

Boka direkt • Klicka här

Hot Stone Massage

Om Hot Stone

Hot Stone massage är en massagemetod som är inspirerad från Asien, dels från den kinesiska medicinen och dels från den japanska massagen. Hot Stone Massage är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen.

Det är en massagebehandling med varma, lena och mjuka lavastenar tillsammans med väldoftande aromatiska oljor. Hot Stone massage ger en lugnande och stressreducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi.

Varför Hot Stone?

Värmen som kommer från de varma lava stenarna är det som gör denna massagemetod så speciell. Det känns väldigt behagligt och man blir avslappnad när de glider fram över fötter, ben och rygg. I kombination med aromatiska oljor så kommer man längre in i muskeln utan att behöva känna någon smärta.

Man brukar uppleva ett lugn, man får ökad blodcirkulation, stimulerar lymfan, rensar bort slaggprodukter, stimulerar leder och skelett, löser upp muskelspänningar och får ökad syresättning i vävnader.

Bäst för dig med

Hot Stone

Priser

Vi samarbetar med liveit.se på vissa behandlingar!

Vi tar emot betalning genom actiway